O școală din România sub asediu! Profesorii si elevii s-au baricadat în interior de frica unui părinte!

Ultimul caz, petrecut la o școală din județul Iași, demonstrează pericolul din şcoli, în faţa unui fenomen ce ia amploare. Mai mulţi profesori şi elevi din Todirești s-au baricadat în şcoală, de teama unui tată agresiv. În lipsa unui paznic, bărbatul a intrat peste profesori, în cancelarie.

Nici după ce poliţiştii l-au amendat, bărbatul, tatăl unui elev din clasa a opta, nu s-ar fi oprit. Supărat că fiul său riscă să rămână din nou repetent, individul ar fi provocat scandal de mai multe ori. Şcoala nu are paznic – o situaţie în care se află 35% din unităţile de învăţământ. Ultima dată, de teamă, profesorii şi elevii s-au baricadat în clădire.
Această situație arată cât de necesară este o lege prin care cei care agresează fizic sau verbal profesorii să fie aspru pedepsiţi, iar victimele să fie consiliate psihologic. La fel cum se întâmplă deja în cazul elevilor.

Citeste și:  Legea de ratificare a Convenției privind prevenirea și eliminarea violenței și hărțuirii la locul de muncă a fost promulgată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.