O seară de comedie cu URSUL lui Cehov, la Reduta

Centrul Cultural Reduta din Brașov vă invită la o seară de comedie spumoasă cu spectacolul URSUL, o adaptare după piesa omonimă a lui Anton Pavlovici Cehov, programată miercuri, 20 martie 2024, ora 19:00.

Spectacolul reunește pe scenă o distribuție de excepție, formată din actorii Marius Bodochi, Gabriel Costan și Ruxandra Bălașu.

Piesa lui Cehov prezintă o poveste plină de umor și satire sociale, având ca protagonistă pe Elena Popova, o văduvă capricioasă și bogată, care se confruntă cu pretențiile lui Grigori Smirnov, un creditor insistent. Situația se complică și mai mult când Popova îl provoacă la duel pe Smirnov, creând o serie de momente comice și neașteptate.

Citeste și:  Minivacanță în siguranță! Datorită sistemului preventiv de ordine și siguranță publică adoptat la nivel național

URSUL este o comedie clasică, apreciată de publicul din întreaga lume, care surprinde cu măiestrie absurditatea relațiilor umane și ipocrizia societății. Spectacolul de la Reduta promite o seară de divertisment de calitate, cu o regie originală și o interpretare actoricească impecabilă.

Biletele pentru spectacolul URSUL pot fi achiziționate online de pe platforma ticketestore.com sau de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta. Prețul unui bilet este 70 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.