O singură zi și 5 dosare penale! (Brașov, Râșnov, Codlea, Vulcan)

În urma unor activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere, ieri, 06.03.2021, au fost depistați mai mulți șoferi care s-au ales cu dosar penal pentru nerespectarea legii.

BRAȘOV. Un tânăr  în vârstă de 24 ani, care conducea un autovehicul pe strada Șirul Livezii din municipiul Brașov este acuzat de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Ulterior, tânărul în cauză a fost depistat din nou, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dobrogeanu Gherea, din municipiul  Brașov, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice ca urmare a depistării inițiale.

VULCAN. Un alt tânăr, în vârstă de 23 ani din județul Covasna, care conducea un autoturism pe raza localității Vulcan, județul Brașov, a fost pozitiv în urma testării cu aparatul DrugTest. În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, in rem (asupra faptei), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

RÂȘNOV. Un bărbat, în vârstă de 33 ani din județul Constanța, care conducea un autoturism pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, a fost pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

RÂȘNOV. Un alt bărbat, în vârstă de 23 ani din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, a fost depistat de polițiști în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

CODLEA. Un bărbat, în vârstă de 45 ani, care conducea un autovehicul pe str. Scheilor din municipiul Codlea, județul Brașov, a fost pus sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.