O tânără din Săcele este cercetată pentru furt

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

Ieri, 15 februarie 2022, în jurul orei 12,40, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Brașov cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex feminin, ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul societății, trecând de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana ca fiind o femeie, în vârstă de 27 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.  

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.