Oferta TAROM de sărbători: Zboruri de la 119 euro, dus-întors

Operatorul de transport aerian de stat TAROM scoate la vânzare în luna decembrie bilete cu preţuri începând cu 119 euro, dus-întors.

Astfel, în perioada 9 – 31 decembrie, clienţii pot achiziţiona bilete de avion de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rutele dintre Bucureşti şi Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon.

La tarife de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate bilete către Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan şi Nisa, cu plecare din Capitală, iar de la 159 de euro dus-întors, vor costa biletele achiziţionate între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Citeste și:  Fine dining-ul din România, printre cele mai accesibile din Europa. Media unui meniu de degustare este sub 100 de euro

Toţi pasagerii TAROM vor beneficia gratuit de transport al bagajului de cală şi al bagajului de cabină, catering la bord, respectiv check-in. Pe cursele operate de TAROM, transportul echipamentelor sportive de iarnă este gratuit.

Oferta este valabilă în perioada 15 ianuarie – 31 mai 2020 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.