Oktoberfest (2021), revine la Brașov!

Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din România, va da cep butoiului în această săptămână. Comisia de circulaţie a municipiului Braşov a avizat desfăşurarea festivalului în perioada 2-12 septembrie, astfel că joi va fi marea deschidere. Ediţia cu numărul 12 va fi organizată cu un număr mai mic de participanţi, astfel că se recomandă rezervarea meselor din timp.

Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini vă spunem DIN NOU ein Prosit!, adică: Noroc! Ridicăm halba de bere Ciucas și așteptăm cu nerăbdare…. Să dăm cep DIN NOU butoiului la deschiderea festivă din 2 septembrie 2021 de la ora 17.30. Să ne revedem în cea mai spumoasă paradă din orașul de la Poalele Tâmpei incepand cu orele 17:00 in fata hotelului Capitol, să premiem frumusețea stării de bine și îndemânarea la cele mai spumoase concursuri de pe scena festivalului, Miss Oktoberfest și Regele Oktoberfest. Să ne bucurăm de 11 zile de festival cu distracție, oameni dragi și concerte live.”, transmit organizatorii.

Citeste și:  Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

Vă anunțăm cu bucurie că au răspuns invitației noastre cele mai iubite trupe alături de care am cântat piesele preferate la cele 11 ediții ale festivalului. Vom cânta și vom dansa DIN NOU alături de Aalbachtaler Oktoberfest Band, Rocky 5, Trupa Șase, Fanfara Burzenland, Fanfara Jägermeister, muzică lăutărească, românească veche și nouă alături de Gabi și Remus. Vom avea DIN NOU bucuria de a găzdui Ziua Grecească în cadrul festivalului și să ne reamintim împreună de tradițiile și muzica comunității grecești din Brașov alături de Ansamblul Efthymos, Dj Passas, grupul vocal Dionysos. Între concertele trupelor invitate, cel mai iubit DJ, DJ Edelweiss alături de Marian Maican  va întreține DIN NOU spuma distracției în cortul Oktoberfest. Programul detaliat și toate surprizele pregătite de organizatori pentru brașovenii și turiștii care vin toate colțurile lumii pentru a simți DIN NOU bucuria unui festival le găsiți pe www.oktoberfestromania.ro.”, mai adaugă aceștia.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Organizatorii pregătesc și anul acesta premii spumoase pentru iubitorii de bere și se vor asigura că distracția va fi una sănătoasă, ce va respecta regulile și reglementările din contextul actual, impuse de pandemie. 

Anul ăsta vom aprecia și mai tare pozele și amintirile trăite pentru că doar împreună putem duce mai departe tradiția bavareză cu Oktoberfest Brașov Vii și tu cu gașca ta veselă?

Accesul la festival este gratuit și se face conform legii în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.