Orașul Victoria găzduiește Campionatul Sud-Est European de Orientare

Astăzi, 23 august, au început competiţiile internaţionale şi naţionale de orientare în alergare, care se vor desfășura până pe 28 august, în împrejurimile oraşului Victoria din județul Brașov.

Campionatele Sud-Est Europene de orientare în alergare, pentru loturile naționale ale țărilor membre ale Asociației de Orientare din Europa de Sud-Est (SEEOA): Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Italia, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovenia și Turcia, observator: Albania.

Se vor disputa următoarele probe: Sprint, Lungă Distanță,  Medie Distanță. Traseele sunt aceleași ca și pentru categoriile SEEOC/SEEMOC din probele individuale!

Toți sportivii din lotul național de SEEOC vor conta pentru Campionatele Naționale și SEEOC.

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, miercuri, 24 aprilie

Toți sportivii Masters din România vor conta pentru Campionatele Naționale Masters și SEEMOC. După fiecare etapă, va avea loc festivitatea de premiere.

Evenimentele de la Victoria sunt sprijinite financiar de Consiliul Judeţean Braşov, în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu pentru proiectele sportive iniţiate de federaţiile sportive naţionale.

Programul complet și calendarul probelor, AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.