Ordin de protecție provizoriu emis de către polițiștii brașoveni pentru violența în familie” și ”distrugere”

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”distrugere”.

În fapt, la data de 17 octombrie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 17 octombrie 2022, în jurul orei 16,30, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de băuturi alcoolice, concubinul femeii în cauză ar fi agresat-o fizic pe aceasta și i-ar fi distrus, prin rupere, un articol vestimentar pe care aceasta îl purta.

Citeste și:  Emisiunea "Ce spun românii" de la PRO TV va fi înlocuită de alta nouă! Cine îi ia locul lui Cabral?

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.