Organizatorii CM 2022 lansează o nouă etapă de vânzare a biletelor începând cu 5 iulie

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a anunţat, miercuri, deschiderea unei noi etape de vânzare a biletelor pentru Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie), începând cu data de 5 iulie, informează TVR.

Această vânzare, care va debuta la ora locală 11:00 (12:00 la Bucureşti) pe site-ul FIFA şi se va încheia pe 16 august la aceeaşi oră, se va organiza după principiul primul sosit, primul servit, şi nu după modelul tragerii la sorţi, utilizat la primele două faze.

“În cazul unei cereri mari, o listă de aşteptare va fi instituită”, a precizat instanţa fotbalului mondial într-un comunicat dat publicităţii.

Biletele vor fi propuse la patru categorii de preţuri, a patra fiind rezervată ‘rezidenţilor qatarieni’ şi fiecare cumpărător îşi va putea procura maximum şase bilete de meci, 60 pentru totalul competiţiei.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

FIFA a precizat că 1,8 milioane de bilete au fost deja vândute.

Cu o săptămână înainte, secretarul general al comitetului de organizare a Cupei Mondiale, Hassan Al-Thawadi, a avansat cifra de 1,2 milioane bilete vândute şi o cerere ‘record’ de 40 de milioane de bilete.

În total, 3 milioane de bilete vor fi disponibile pentru acest eveniment (2 milioane la vânzare şi 1 milion rezervat de FIFA şi partenerii săi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.