Partea nevăzută a ședinței CL Brașov: Primăria nu a transmis live interpelările în care Scripcaru era criticat VIDEO

Primăria Brașov a cenzurat prima parte a ședinței de Consiliu Local, cea cu interpelările făcute de consilieri. Debutul ședinței a fost unul previzibil, Cristian Macedonschi, care la fiecare ședință l-a atacat pe Scripcaru pentru proasta gestionare a pandemiei și nepăsarea față de brașoveni, l-a criticat pe primar și de această dată.

Acest lucru nu a fost transmis live, transmisiunea începând după interpelări. Strategie sau coincidență, Scripcaru a scăpat de critici publice făcute de consilierii locali.

Cristian Macedonschi a prevăzut și el mișcarea și și-a înregistrat interpelarea a cărei transcriere o redăm în continuare:

„La primul punct este vorba despre statuia monument a eroilor martiri din ’89. Sculptorul a trimis o adresă, n-are niciun răspuns, n-are contract, haideți să nu ne prindă din nou comemorarea Revoluției fără această statuie.

Pentru Costel Mihai, dați-i un răspuns doamnei Vlase, ați primit o scrisoare pe data de 11 mai și până acum nu ați dat răspuns. Normal trebuie să dați răspuns în 30 de zile. Cum să vă aleagă oamenii primar dacă dumneavoastră îi tratați astfel?

La Salvamont există o problemă mare, doamna Claudia Radu a fost pusă directoare fără concurs, există nemulțumiri mari care au fost înaintate și la ITM, oamenii de acolo nu și-au luat banii pe orele suplimentare și pentru turele de noapte. Domnule primar rezolvați problema și faceți totul transparent, cu concurs, nu pe nepotisme, punem repede niște oameni care au trebuit să plece din administrație pentru că au dosare penale.

La sport, reanalizați echipa de polo, le tăiați aripile tinerilor, le luați toată viziunea. Nu se poate, ați distrus fotbalul, ați distrus handbalul acum distrugeți și polo-ul. Nu se poate așa.

Panourile de măști de pe Republicii și din Piața Sfatului, de ce nu se putea face un panou cu ambele cu restricții, că ați făcut cu restricții numai pentru Republicii și numai pentru Piața Sfatului? Sunt prost puse, nu sunt vizibile, am fost ieri prin Piața Sfatului, jumătate din oameni nu poartă măști, păi pentru ce mai facem lucrurile dacă le facem prost, domnule primar? Și în general proasta gestionare a pandemiei, ați dat dovadă că nu știți să gestionați și nu vă interesează, domnule primar, sănătatea oamenilor și a brașovenilor și să știți că nu fac polițică acum, pentru că eu nu candidez la nicio funcție, nici cea de primar și nici cea de consilier și vă cer DEMISIA! Aveți șansa să ieșiți onorabil din polițica brașoveană, pentru că oricum nu mai câștigați, toate sondajle îl dau pe Alen Coliban câștigător”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.