Pârtia Lupului din Poiana Brașov se închide în partea inferioară

Primăvara își face simțită prezența. Temperaturile ridicate au început să topească zăpada de pe pârtiile din Poiana Brașov. Suprafața schiabilă se reduce văzând cu ochii de la o zi la alta. Mâine se închide prina pârtie:

„Partea inferioară a pârtiei Lupului se va închide de mâine. Având în vedere temperaturile ridicate din ultima perioadă, începând de mâine se va închide partea inferioară a pârtiei Lupului și telescaunul Lupului. Îi invităm pe turiști să schieze în partea superioară a masivului, unde stratul de zăpadă este bun, și să utilizeze cât mai mult telescaunul Ruia. Se schiază pe toate pârtiile din partea superioară, excepției fiind S mare de pe Lupului și zona de intrare în Subteleferic, de la pilonul 2 (accesul spre Subteleferic se va face prin varianta lui Opriș, din Drumul Roșu).

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Coborârea în Poiana se poate face pe pârtiile Sulinar și Subteleferic. Coborârea pe Drumul Roșu se face cu greutate, cu zone de zăpadă puțină și zone înguste, de aceea recomandăm schiorilor începători să schieze doar în partea superioară și să coboare cu telegondola. În acest moment circulă telegondola, telescaunul Ruia și telescaunul Lupului (acesta din urmă nu va mai circula de mâine) și cele două teleschiuri, Bradul și Stadion. Având în vedere că în perioada următoare prognoza meteo nu prevede precipitații sub formă de ninsoare, îi invităm pe cei care mai au puncte pe skipass-uri să le utilizeze în această perioadă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.