Pârtiile din Poiana Brașov, pregătite pentru weekend

În Poiana Brașov se schiază în condiții excelente, la tarife reduse, informează Primăria Brașov. Partiile din Poiana Brasov sunt intr-o stare foarte bună și se schiază pe toate pârtiile, cu excepția ,,S”-ului mare.

Stratul de zăpadă are o grosime de 50-70 de cm, în condițiile în care cea mai mare parte a stratului de zăpadă este produs artificial.

Astăzi circulă următoarele instalații de transport pe cablu: telegondola, telecabina Capra Neagră, cele doua telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion. Temperatura la ora 9.00, în masivul Postăvarul, era de +2 grade, cerul fiind senin, cu soare. O vreme excelentă de schiat. La aceasta se adaugă și reducerile la transportul pe cablu care se acordă în timpul săptămânii.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Astfel, la telecabina Capra Neagra si Telegondola, la fiecare trecere prin turnichet se consumă 5 puncte în loc de 6, la telecabina Kanzel 4 puncte, în loc de 5 puncte, la telescaunul Ruia 3 puncte, în loc de 4, iar la telescaunul Lupului se vor consuma 2 puncte în loc de 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.