Pasagerul cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a atins un nou reper semnificativ ieri, odată cu sosirea pasagerului cu numărul 100.000.

Norocul a surâs doamnei Georgiana Moroșan din Brașov, care a revenit acasă alături de soț și cei doi copii de la Dortmund cu zborul Wizz Air W6 3730/3729. La debarcarea din aeronavă, familia a fost întâmpinată cu flori, o diplomă de onoare, vouchere din partea operatorului aerian și a unui hotel din Poiana Brașov, precum și materiale de promovare cu județul Brașov și AIBG.

Acest moment festiv survine la mai puțin de 9 luni de la inaugurarea oficială a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, care a avut loc pe 15 iunie 2023.

O nouă eră pentru Brașov

Citeste și:  Aproape 61% dintre angajați consideră că biroul ideal trebuie să fie într-un campus multifuncțional cu tipuri diferite de spații unde pot lucra așa cum au nevoie

Inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav a marcat o nouă eră pentru județul Brașov, oferind o poartă aeriană modernă și accesibilă spre lume.

Acest moment semnificativ este o dovadă a dedicării și eforturilor depuse de autorități locale, operatori aerieni și comunitatea locală pentru a transforma aeroportul într-o realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.