Paznic de magazin, bătut de un hoțul prins în flagrant

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt” și „lovirea sau alte violențe”.

          În fapt, la data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 14.30, un agent de securitate care își desfășura activitatea în cadrul unei societăți comerciale, amplasată pe raza municipiului Făgăraș, a procedat la verificarea bagajelor a doi clienți, un bărbat, în vârstă de 42 ani și o femeie, în vârstă de  46 ani, după ce aceștia au trecut de linia caselor de marcat, constatând faptul că dețin produse pentru care nu au putut prezenta bon fiscal.

Citeste și:  500.000 de euro disponibili pentru ONG-uri mici și instituții de învățământ în 2024, prin Programul Start ONG

La un moment dat, bărbatul de 42 ani, ar fi adoptat un comportament recalcitrant și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază, lovindu-l cu pumnul în zona feței. 

           Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor. 

Foto sugestiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.