Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și delapidare, la Brașov

Cinci percheziţii imobiliare au loc în Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4,3 milioane de lei. De asemenea, două persoane urmează să fie duse la audieri.

”În data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov -Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere,  pe raza judeţelor Braşov şi Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”evaziune fiscală” şi ” delapidare”. Din cercetări, a reieşit faptul că o societate comercială a  înregistrat cheltuieli fictive în contabilitate, în scopul diminuării bazei impozabile”, anunţă IPJ Braşov.

Citeste și:  Elevii se întorc la cursuri, începând de astăzi! Vezi calendarul anului școlar 2022-2023 pentru județul Brașov ...

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 4.300.000 lei.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor vor fi ridicate documente.

Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, beneficiază de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic Braşov, luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.