Pericol pe străzile din Brașov! Șase șoferi beți, prinși de polițiștii brașoveni într-o singură zi

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

• La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 20 ani, care a condus un autoturism pe str. Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,57 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

• La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 00,30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 34 ani, care a condus un autoturism pe str. Privighetorii din municipiul Brașov.
Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.81 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

• La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 30 ani, care a condus un autoturism pe str. Zorilor din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

• La data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 10,15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Făgăraș, în timp ce desfășurau activități de patrulare, supraveghere și control trafic rutier pe DN73A, au depistat un bărbat în vârstă de 65 ani, care a condus un autoturism din direcția localității Vad spre localitatea Șercaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.46 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

• La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 09,00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism pe bdl. Brațovului din municipiul Săcele, județul Brașov.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,88 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

• La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat un bărbat în vârstă de 46 ani, care a condus un autoturism pe str. Salciei din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1.29 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.