Persoanele care vând animale în Prejmer și Lunca Câlnicului, controlate de jandarmi

La data de 05 ianuarie a.c., în intervalul orar 10,00 – 13,00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Secția 1 Poliție Rurală Feldioara și Serviciul de Ordine Publică, alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. Brașov și ai Oficiului Județean de Zootehnie Brașov, au organizat și desfășurat, pe raza localităților Prejmer și Lunca Câlnicului, o acțiune în vederea identificării și sancționării persoanelor care desfășoară activități de comerț cu animale, fără respectarea dispozițiilor legale în vigoare.
Cu această ocazie au fost legitimate 35 persoane, au fost verificate 25 autoturisme și au fost verificate 27 cabaline microcipate.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 la O.U.G. nr. 23/2010 privind identificarea și înregistrarea suinelor, ovinelor și caprinelor, respectiv 1 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.