Personalități în premieră, la ediția aniversară a Festivalului Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești! Înscrieri deschise până pe 15 septembrie 2023

Festivalul Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” revine în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023, cu EDIȚIA ANIVERSARĂ, pe scena Casei de Cultură a orașului Zărnești, marcând astfel „10 ani de ECOU”! Tineri talentați din toate colțurile țării își vor arăta talentul în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului.

Festivalul cuprinde cinci secțiuni principale. Secțiunea de muzică populară, muzică pop repertoriu românesc și internațional, dar și secțiunea pentru dansuri, tradiționale și moderne. Evenimentul își propune descoperirea și promovarea acestor soliști români, oferindu-le șansa de a evolua live pe scenă și de a obține titluri, distincții și premii.

Soprana Felicia Filip, Ozana Barabancea, Cezar Ouatu, Nicola, Sava Negrean Brudașcu, regizorul de operă Cristian Mihăilescu, alături de alți specialiști din domeniul artistic, vor face parte din comisia de jurizare și vor aprecia fiecare moment în parte și vor stabili clasamentul final al competiției muzicale. Juriul va fi divizat în comisii, în raport cu fiecare gen muzical.

Citeste și:  Săptămâna Luminată aduce Junii în Cetate, dar și zeci de evenimente în Piața Sfatului, la Pietrele lui Solomon și la Cetățuie

Tinerii talentați din țară se pot înscrie, până pe 15 septembrie, prin transmiterea unui dosar digital de înscriere, pe pagina web a festivalului. Pentru condiții de participare și modalități de înscriere, tinerii talentați pot consulta regulamentul oficial pe pagina organizatorului, aici.

„Am inițiat acest festival pe vremea când aveam 16 ani. Încă de la început am avut susținerea Primăriei Zărnești și iată, am reușit împreună să transformăm acest festival într-o tradiție locală, dar cu Ecou național. La ultimele ediții au participat artiști din peste 25 de județe ale României. Iată că anul acesta am ajuns la o ediție aniversară care marchează 10 ani de Ecou. Asta înseamnă că festivalul este deja o tradiție, motiv pentru care știu că trebuie să continuăm. Ne vedem la Zărnești!”, a transmis Dragoș Popa, Președinte fondator al festivalului.

Citeste și:  Alexandru Tomescu aduce magia viorii Stradivarius la Brașov în cadrul Turneului Internațional Stradivarius 2024
Foto. Andrei Coman (Director artistic – stânga) & Dragoș Popa (Președinte fondator – dreapta)

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă, în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești, fiind inclus pe lista evenimentelor culturale care beneficiază de finanțare nerambursabilă, fiind sprijinit cu suma de 10.000 Lei.

​Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail centrulccv@gmail.com, pe pagina web www.ecoulpietreicraiului.com sau la telefon 0763.719.843.

Sponsori & Parteneri: Dino Parc Râșnov, Cabana Plaiul Foii Zărnești, Restaurantul Casa Rustică Zărnești, Compania AVON, Olympus Foods România, Kira Events Brașov și Visit Zărnești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.