Peste 1.200 de profesori brașoveni au declarat la ANAF veniturile obținute din meditații

Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii. Campion este însă un dascăl din Arad, care a declarat că a obținut anul trecut aproape 300.000 de lei. Impozitele virate la stat s-au ridicat la 47 de milioane de lei, potrivit datelor obținute în exclusivitate de Digi24.

Un elev român din trei face meditații la cel puțin o materie, arată un studiu realizat de Societatea Academică din România. Din informațiile primite de la părinți, o ședință costă între 100 și 200 de lei în funcție de materie.

La regionala ANAF din Brașov s-au înregistrat peste 1.200 de profesori care au declarat veniturile obținute din meditații.

Citeste și:  „DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

Potrivit unui top realizat de Digi24, al venitului mediu net pe care l-a obţinut un profesor din meditaţii, Bucureştiul este pe primul loc. Aici, un dascăl a încasat peste 17.000 de lei. Pe locurile 2 şi 3 sunt profesorii care au declarat veniturile la regionalele ANAF Braşov şi Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.