Peste 25.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional

Peste 25.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe pentru cei cu studii medii şi profesionale. Cei mai căutaţi sunt muncitorii necalificaţi în mai multe ramuri ale economiei şi agenţii de securitate, arată datele Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, punctează agenția națională de presă Rador.

Oferta cuprinde şi 1600 de locuri de muncă pentru absolvenţii de studii superioare, în special ingineri, programatori sau economişti. Şi firmele din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 400 de locuri de muncă, majoritatea în Germania. Cei interesaţi pot accesa pagina de internet www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu, mai scrie sursa citată.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Pentru mai multe informații, cei interesați pot contacta Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (str. Lungă nr. 1 A), Nr. telefon: 0268.416.419, 0268.416.879, E-mail: ajofm@bv.anofm.ro, Pagina web: www.ajofm-bv.ro  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.