Planuri ambițioase pentru femeile din PSD Brașov

În perioada imediat următoare, membrele OFSD Braşov vor participa la Şcoala Politică de Vară, un program de câteva zile de dezbatere pe teme de politici publice: educaţie, sănătate, protecţie socială, dar şi un prilej de socializare şi de schimb de experienţă cu colegele de la celelalte organizaţii judeţene.

Un reper important îl reprezintă agenda de acţiuni şi evenimente pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale şi locale.

Ne propunem, în primul rând, consolidarea echipelor de doamne, din zonele importante ale judeţului nostru, dar şi o serie de workshopuri de informare pe teme sociale, pe teme de interes pentru întreaga societate braşoveană.

Fiind o persoană îndreptată mult spre comunicare, consider că orice fel de echipă trebuie construită şi menţinută prin dialog deschis între membrii ei, de aceea ţin foarte mult la consultarea şi implicarea tuturor doamnelor- membre OFSD în luarea deciziilor.

Împreună ne vom aduce aportul ca Organizaţia Femeilor Social Democrate Braşov să reprezinte o voce importantă în generarea de propuneri de politici publice, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional.

Ca preşedinte al OFSD Braşov voi milita şi voi aduce de fiecare dată în discuţie, în dialogul cu conducerea Organizaţiei Judeţene PSD Braşov, tema necesităţii reprezentativităţii femeilor/doamnelor în funcţii cheie, în funcţii de conducere, acestea fiind un factor important de decizie şi de echilibru într-o societate.

În final, aş dori să transmit faptul că Organizaţia Femeilor Social Democrate Braşov are mereu uşile deschise pentru cele care îşi doresc să se implice, să aibă un cuvânt de spus în localităţile sau în domeniile în care activează.

Alexandra Crivineanu
Preşedinte Organizaţia Femeilor Social Democrate Braşov
Consilier local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.