Polițiști brașoveni campioni la Campionatul Național de Judo al MAI

Agent șef principal de poliție Remus Radu, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale și agent de poliție Dumitru Dorobanțu, având domeniu de activitate Ordine Publică în cadrul Secției 4 Poliție Brașov, ambii polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-au întors învingători de la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne -2019. 

Remus Radu este polițist la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov din anul 2005, iar din anul 2008 este luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Victoria sa, în acest an, a fost obținută în urma concurării la categoria + 100 kg, vârsta +45 ani, reușind să își înfrângă adversarii, obținând Locul I și medalia de aur. 

Citeste și:  BAT: Toleranță zero față de comercializarea produselor cu tutun și a țigărilor electronice către minori

Polițiștul brașovean este deținător a 12 titluri de campion și un titlu de vicecampion obținute pe parcursul timpului la această competiție. 

Prin rezultatele obținute, Remus Radu a contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliției Române pe locul întâi.

În prezent, Remus Radu are un rol activ în ședințele de instruire practică pe linie de tactică polițienească pe care polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale le desfășoară în beneficiul celorlalți colegi.

Dumitru Dorobanțu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr Câmpina”, promoția 2015, din același an începându-și activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, având ca linie de muncă Ordine Publică în cadrul Secției 4 Poliție Brașov, în urma participării la Campionatul Național de Judo 2019, obținând locul III la categoria -100 kg, -35 ani. 

Citeste și:  Orașul Victoria va avea prima sa pădure urbană

Încă de pe băncile școlii de agenți de poliție, Dumitru Dorobanțu s-a remarcat prin reușitele participării la astfel de concursuri, obținând în anul 2014, locul I la categoria -90 kg, iar anul 2015 locul II la categoria -81 kg la Campionatul Național de Judo al școlilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. De asemenea, în primul an de activitate în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, respectiv anul 2016, polițistul a obținut locul III la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne la categoria -90 kg, -35 ani. 

Agentul șef principal de poliție Remus Radu și agentul de poliție Dumitru Dorobanțu sunt dovezile unei munci asidue, a unei perseverențe și a unei modestii, pe care numai adevărații campioni le dețin. 

Citeste și:  Asociația Zi de Bine aduce un omagiu celor dragi prin proiectul "Plantați în amintire" la Brașov

Îi felicităm pe colegii noștri pentru meritele deosebite obținute, le urăm succes și le ținem pumnii strânși pentru următoarele competiții la care vor participa, știind cu siguranță, că rezultatele lor vor fi încununate cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.