Polițiștii au ieșit cu efective mărite pe străzile din Brașov și în Bod

A fost razie în Bod, dar și în municipiul Brașov. Polițiștii au ieșit din nou cu efective sporite pentru a verifica modul în care sunt respectate restricțiile impuse de Ordonanțele Militare.

Astfel, în intervalul orar 12.00-14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 Poliție Brașov, Biroul Rutier Brașov și Postul de Poliție Bod,  au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Bod, județul Brașov, ce a avut ca obiectiv verificarea respectării prevederilor legale în contextul stării de urgență adoptate prin Ordonanțele Militare în vigoare, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, precum și verificări pe linie rutieră. 

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au legitimat aproximativ 300 de persoane șiau controlat circa 190 autovehicule, fiind aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

În acțiune au fost angrenate 29 forțe de ordine, care au acționat, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, fiind utilizate 14 autospeciale.   

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt în permanență la datorie și acționează în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, atât pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor instituite în această perioadă a stării de urgență, cât și pentru prevenirea faptelor antisociale, în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.