Polițiștii au reținut aproape 4.000 de permise de conducere în minivacanța de Sfânta Maria

400 de șoferi au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice, iar 90 au fost prinși că au consumat droguri și au urcat la volan, potrivit Ministerului de Interne, notează Radio România Actualități.

Polițiștii au reținut aproape 4.000 de permise de conducere în minivacanța de Sfânta Maria, precum și peste 1.200 de certificate de înmatriculare.

400 de șoferi au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice, iar 90 au fost prinși că au consumat droguri și au urcat la volan, potrivit Ministerului de Interne.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că peste 5.000 de pompieri salvatori au asigurat zilnic misiunile de protecție a populației la nivel național, în minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului și au gestionat peste 8.000 de situații de urgență.

Citeste și:  Jandarmii brașoveni, la datorie

Ei au intervenit pentru stingerea a 700 de incendii și în aproape 50 de cazuri, pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutiere.

În urma solicitărilor primite, aproape 7.000 de persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, iar alte câteva zeci au fost salvate de flăcări.

Sursa. Radio România Actualități / Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.