Polițiștii brașoveni au emis mai multe ordine de protecție provizorii, în ultimele 24 de ore

Polițiștii brașoveni au emis mai multe ordine de protecție provizorii pe raza județului Brașov, în ultimele 24 de ore.

  • Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 21 iulie 2021, în jurul orei 20.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsurile evacuării temporare din locuință și păstrării unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată, față de locuința și locul de muncă ale acesteia.  

Citeste și:  Amendă și confiscare materialului lemnos pentru o societate comercială din Zărnești

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • La data de 21 iulie 2021, în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Citeste și:  Stop Contrabanda: Circa 110 milioane de țigarete de contrabandă capturate de autorități în 2022

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 21 iulie 2021, în jurul orei 21.20, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele din județul Brașov are loc o violență în familie.

Citeste și:  Ştefan Dobre a semnat cu FC Braşov

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, unde au identificat persoanele în cauză, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura evacuării temporare din locuință.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.