Polițiștii brașoveni solicită sprijin: Dacă ați văzut această fată, sunați la 112

Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată de către mama unei fete, în vârstă de 18 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu în data de 04.06.2020, în jurul orei 15.30, fără a comunica locul deplasării, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,68 m, circa 75 kg, părul lung, peste umeri, vopsit negru, ten deshis, fața ovală, ochi căprui, constituție robustă.
Ca semne distinctive, la baza nasului, în partea stângă are o aluniță, iar pe antebrațul stâng, lângă palmă, în partea inferioară, are un tatuaj reprezentand semnul infinitului, două lăbuțe de animal și o inimă.

La momentul plecării purta teniși de culoare gri și era îmbrăcată cu pantalon tip trening de culoare închisă, pe care erau aplicate în zona genunchilor, trei fermoare așezate orizontal.
Tânăra are asupra sa un telefon mobil, care este închis.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.