Polițiștii caută un bărbat de 77 ani, dispărut de la domiciliu. L-AȚI VĂZUT?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că numitul COSTINESCU VASILE, în vârstă de 77 de ani, a plecat voluntar, în data de 11 august ac., în intervalul orar 09.00-10.00, de la domiciliul său din municipiul Brașov, județul Brașov, fără a mai reveni.

Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.70 m., constituție normală, ten deschis, față ovală, ochi albaștri, păr cărunt.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcată cu un tricou tip polo, de culoare albastru închis, cu dungi albe dispuse orizontal, pantaloni de culoare închisă și era încălțat cu o pereche de pantofi din piele, de culoare neagră. Acesta purta o pereche de ochelari de vedere, cu ramă de culoare închisă și o geantă din piele, de culoare maro.

Citeste și:  Accident în această dimineață în județul Brașov

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.