Polițiștii locali brașoveni i-au învățat pe micii pietoni principalele reguli de circulație rutieră

În data de 25.10.2022, Poliția Locală Brașov a dat curs invitației Centrului Educațional Elis de a sprijini cadrele didactice în misiunea de a-i învăța pe cei mai mici dintre pietoni principalele reguli de circulație rutieră, indicatoarele rutiere și importanța cunoașterii și respectării acestora.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier-Ridicări Auto au prezentat preșcolarilor materialul ”Micii pietoni – Mari cunoscători”. Grafica veselă în care sunt redate situațiile din trafic pe care le întâlnesc cei mici în calitate de pietoni, de utilizatori de biciclete, trotinete, role și abordarea interactivă a tematicii au făcut ca activitatea desfășurată de Poliția Locală Brașov să se bucure, încă o dată, de un real succes în rândul celor mici.

Citeste și:  Taxă de liberă trecere pe anumite drumuri județene din Brașov, pentru maşinile de mare tonaj

Pentru cunoștințele de care au dat dovadă, entuziasmul și bucuria cu care au participat la activitate, copiii au primit diplome de Super-pieton și flyere cu imagini sugestive și mesaje care îi îndeamnă să respecte regulile elementare de circulație.

Poliția Locală Brașov va continua să onoreze invitațiile instituțiilor de învățământ de a participa la întâlniri și de a organiza activități ce au ca scop formarea unei educații rutiere temeinice a preșcolarilor și elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.