Polițiștii nu iartă nimic: 430 de persoane şi 127 societăți, verificate pentru regulile Covid

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.
Astfel, ieri, 21 iulie a.c., efective formate din 139 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, 49 de jandarmi ai Grupării Mobile „Burebista” și 77 de poliţişti locali au verificat aproximativ 430 de persoane şi 127 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

■ Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu noul coronavirus. Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

■ Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritățile tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că acestea vor desfășura permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

■ La linia telefonică TELVERDE – 0800.800.165 cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.