„Povestea păpușilor și a Prințesei Maya”, astăzi, în Piața Sf. Ioan din Brașov

Duminică, 11 septembrie 2022, de la ora 11.00, tot în Piața Sf. Ioan, copiii, părinții și bunicii, sunt invitați să urmărească spectacolul de balet: „Povestea păpușilor și a Prințesei Maya”, pe muzică de L. Delibes și W.A. Mozart.  

În prima parte a poveștii în pas de dans, cei mici vor avea ocazia să facă cunoștință cu personajele din „Meșterul păpușar”. Eroul central, Coppélius, este un bătrân misterios care duce o viață izolată, construind păpuși mecanice și trăind cu speranța că, într-o bună zi, va reuși să le însuflețească prin formulele sale magice. Tânăra Swanilda pătrunde în atelierul meșterului și se substituie celei mai frumoase păpuși. Costumele colorate, muzica vivace și desfășurarea comică a întâmplărilor sunt ingredientele unui spectacol atrăgător. În partea a doua, cei mici se vor întâlni cu prințesa Maya… nimeni alta decât Degețica din basmul lui H. Ch. Andersen și vor lua parte la aventurile ei și ale prietenilor săi. Cei care vor da viață personajelor din această poveste sunt soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov, iar Lorand Cristian va fi în rolul povestitorului.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

Coregrafia spectacolului este semnată de Nermina Damian și Alexandru Fotescu. Adaptarea scenică: Ramona Mezei. Regie scenă: Dan Antipa.

• Spectacolul durează o oră și nu are pauză.

Intrarea este liberă!

Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.