Prefectul a atins asfaltul Autostrăzii Brașov-Comarnic, pentru a crede minunea

Prefectul Brașovului a asistat la turnarea primului strat asfaltic pe tronsonul Râșnov-Cristian, din Autostrada Comarnic-Brașov. Un drum pe care niciun român nu speră să-l vadă finalizat în viitorul apropiat. Un drum despre care li se vorbește românilor de 30 de ani. Se pare ca nici prefectului nu i-a venit să creadă că minunea se întâmplă, astfel că a trebuit ‘să atingă , pentru a crede’.

„Astăzi împreună cu doamna ministru, Roxana Mînzatu, cu reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, și cu directorul Horia Stancu, am asistat la turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul Râșnov-Cristian din autostrada Comarnic-Brașov.
Lucrările decurg foarte bine. Am fost aici și în luna mai, la debutul acestora. Se vede clar că firma este foarte serioasă și cel mai mult mă bucură faptul că este una românească, ce poate lucra atât de bine și de repede.
Este un tronson de 10 kilometri care, conform contractului, va fi dat în funcțiune până anul viitor pe vremea aceasta.
Până ce va fi legat de autostrada Comarnic-Brașov, acest tronson va îndeplini rolul de ocolitoare a localităților Cristian și Râșnov, un lucru foarte important.
Eu sper ca lucrurile să meargă la fel de bine ca și până acum și să fie păstrat termenul contractual”, a scris prefectul Brașovului pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.