Prezență numeroasă la prima etapă a Promo Speed Challenge powered by WRT-Parts & TELL Security Systems

Competițiile legale de accelerare pentru amatori revin și în acest sezon sub numele de Promo Racing. Luând în considerare interesul arătat de piloții amatori, etapei pilot din toamna anului trecut, organizatorul ACS AutoBlic a decis să facă o schimbare în structura competițională de până acum, astfel că binecunoscuta competiție de Promo Rally (viteză pe circuit) și Promo SpeedChallenge (accelerare) se vor desfășura sub aripa Promo Racing! 

Sezonul debutează cu prima etapă a Promo Speed Challenge powered by WRT-Parts & TELL Security Systems, ce va avea loc pe str. Timișul Sec, pe porțiunea de drum cunoscută și sub numele de „Centura veche”. Din nume remarcăm prezența unui nou partener, WRT-Parts devenind începând din acest sezon, partenerul oficial al competițiilor Promo Racing. Totodată, din același nume reiese și faptul că TELL Security Systems continuă pe același drum alături de noi.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Până vineri la ora 18:00, peste 50 de concurenți și-au anunțat prezența în lupta pe cei 402 m ai pistei de accelerare. Printre ei și câștigători ai etapei pilot din toamna anului trecut, precum Viorel Dumitru, care a obținut prima poziție în categoria 3 și care va fi la startul etapei de duminică cu două mașini, un BMW E46 și un Lamborghini Gallardo. Izabella Gavrilă, o prezență feminină deosebită în competițiile din automobilismul sportiv și una din cele mai active concurente în cadrul Promo Rally, va fi la rândul ei la startul etapei de duminică, cu același Citroën C2 cu care a obținut victoria categoriei 1 la etapa pilot din noiembrie 2020. 

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Lupta va fi una foarte intensă dar și interesantă, cu atât mai mult cu cât, în cadrul categoriei 8 și-au anunțat prezența până acum, nu mai puțin de 18 concurenți, în timp ce celelalte categorii sunt mai echilibrate în ceea ce ține concurenții înscriși, mai puțin categoria 9, acolo unde un singur concurent a semnat prezent.

Lista de înscrieri poate fi accesată AICI.

Bineînțeles, înscrierile continuă iar cei interesați pot realiza înscrierea chiar și în ziua concursului, cu mențiunea că vor fi nevoiți să achite o taxă suplimentară! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.