Primăria Brașov a dispus spălarea și dezinfectarea străzilor

De mâine se începe dezinfecția străzilor. Primăria Brașov a dispus ca de mâine, să se treacă la spălarea și dezinfectarea străzilor și trotuarelor din municipiu.

,,Începând din acest weekend vom trece la o nouă etapă de dezinfecție orașului, una mult mai amplă, în care, pe lângă mijloacele de transport în comun, terminalele RATBv și piețe, vom face dezinfecția arterelor de circulație și a refugiilor RAT. Am dat dispoziție ca până mâine, operatorul de salubrizare, Comprest, să finalizeze spălarea străzilor principale cu spumă activă, să demareze spălarea trotuarelor circulate, după care, etapizat, să facă și dezinfecția acestora. Pentru a obține un rezultat optim trebuia ca înainte de spălare și dezinfectare, aceste străzi să fie curățate și aspirate. Am finalizat acestă etapă și acum trecem la următoarea. De astăzi începe și dezinfecția refugiilor RATBv, astfel încât cei care utilizează mijloacele de transport în comun să fie cât mai bine protejați”, a declarat reprezentantul Primăriei Brașov.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.