Primăria Brașov a mutilat B-dul Eroilor: Incredibila ‘operă’ a municipalității

Incredibilă lucrare executată pe Bulevardul Eroilor din Brașov: trotuarul a fost mutat până la jumătatea primei benzi de circulație. Nimeni nu înțelege care este scopul acestei opere care pune la încercare abilitățile șoferilor. Este practic o capcană întinsă conducătorilor auto și o mutilare a suprafeței de rulare.

„Aceasta lucrare, care blochează parțial banda dedicată circulației mijloacelor de transport în comun, va fi urmată de o translatare a benzilor de circulație înspre stânga, pe direcția de mers. Până atunci, constructorul ar fi trebuit să facă semnalizarea pe verticală, astfel încât să nu existe riscul producerii unor accidente. Viceprimarul Laszlo Barabas și colegii de la Direcția Tehnică l-au chemat pe constructor și i-au solicitat acestuia remedierea de urgență a situației”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.