Primăria Brașov: Transformăm Brașovul, timp de o săptămână, în capitala verde a României! Vezi prezentarea evenimentului…

Forumul Orașelor Verzi (FOV) va avea loc în Municipiul Brașov, între 6-12 septembrie, și va fi cel mai important eveniment dedicat sustenabilității de mediu din România.

Timp de o săptămână, Brașovul va arăta ca o adevărată capitală verde europeană datorită activităților pe care le vom desfășura.
Orașul Brașov va găzdui, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, o conferință de politici publice în domeniul protecției mediului, la care vor participa 200 de primari, președinți de Consilii Județene, invitați internaționali și mulți alți politicieni.

Scopul acestei conferințe fiind aducerea în atenția autorităților locale a celor mai bune practici, a tehnologiei de ultimă oră din domeniu și de a îi încuraja să ia măsuri cât mai bune pentru orașele și cetățenii lor.

Citeste și:  „DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie


Municipalitatea, alături de ONG-uri, diverse instituții și firme private, pregătește o mulțime de evenimente plăcute pentru brașoveni, dar va lua și o serie de măsuri legate de trafic și reciclare, precum vedem în orașele occidentale.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.