Primăria Zărnești amenajează 300 de noi locuri de parcare

Primăria Zărnești și-a propus să rezolve anul acesta, măcar în parte, problema locurilor de parcare cu care se confruntă cetățenii.

Pe lângă cele 2.000 de locuri de parcare amenajate la nivelul întregului oraș, anul acesta primăria va amenaja încă 300 de locuri în cartierele Grui, Caraiman și Tohan Blocuri.

În Cartierul Caraiman, pe lângă locurile de parcare este planificată și amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

„Suntem conștienți că avem o problemă cu numărul mic al locurilor de parcare în Zărnești și vrem să rezolvăm acest locru cât mai repede cu putință. Am identificat locațiile în care putem amenaja noi locuri de parcare și am început lucrările, deocamdată în cartierele Grui, Caraiman și Tohan Blocuri. La finalul lucrărilor demarare vor da în folosință încă 200-300 de locuri. Estimăm ca amenajarea acestor parcări să fie finalizată până în luna august. În cartierul Caraiman situația este puțin mai complicată, pentru că terenul pe care dorim să amenajăm locurile de parcare se află în proprietate privată, dar am demarat procedurile necesare și sperăm că vom rezolva foartea repede situația” , ne-a declarat Alexandru Igrișan, primarul Orașului Zărnești.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.