Primele transferuri din această vară la FC Brașov

FC Brașov a realizat, ieri, primele transferuri din această vară. Clubul a bătut palma cu doi tineri jucători de perspectivă, Adrian Chică Roșă și Rareș Lazăr. Atacantul Adrian Chică Roșă, 23 de ani, a fost împrumutat pentru un sezon de la FC Botoșani. Tânărul fotbalist a fost anul trecut unul dintre cei mai buni marcatori ai Ligii a 2-a. În tricoul celor de la FC Buzău, a marcat nu mai puțin de 15 goluri în 23 de partide, și a fost unul din golgeterii Ligii a 2-a, a împărțit primul loc cu alți doi jucători. Toate golurile le-a marcat din acțiune.


„Am venit cu gânduri foarte bune. E o nouă provocare pentru mine de a juca la FC Braşov. Mă simt bine aici, am venit cu gânduri pozitive. Vreau să repet sezonul trecut, poate şi mai bine. Şi vreau să prindem cel puțin play-off-ul. Se poate play-off-ul şi să ne batem la promovare. Încerc să dau cât mai multe goluri, să-mi ajut echipa. Nu contează cine marchează. Important e să câştige echipa şi să luăm cele 3 puncte”, a menționat Adrian Chică Roşă.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită


Mijlocașul Rareș Lazăr, 23 de ani, a venit și el împrumut, însă de la Rapid București. Sezonul trecut a jucat pentru Politehnica Timișoara, iar în 25 de apariții în Liga a 2-a a marcat un gol. Mijlocașul a mai jucat până acum la FC Vaslui, CS Mioveni și Rapid București și Politehnica Timișoara. Este al 2-lea cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 1, după marele Nicolae Dobrin, primul meci al său a fost pe când avea doar 15 ani, o lună și 19 zile.


„Un pas important în cariera mea. Vreau să fac lucruri importante la Braşov. Mai exact să prindem play-off-ul şi după aceea să ne luptăm la promovare. Sunt fericit că am ajuns aici. Nu intră în discuţie altceva, decât play-off. Trebuie să ne cunoaştem mai bine, să facem o echipă omogenă pentru prima etapă. Şi să începem campionatul foarte bine, ăsta e cel mai important lucru. Trebuie să începem bine ca să fim sus, acolo, în iarnă. Asta contează enorm”, a declarat Rareş Lazăr.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR


Ambii jucători au semnat contracte cu FC Brașov pe un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.