Profesor cercetat pentru agresarea mai multor elevi. Bărbatul a fost reținut

Un profesor din judeţul Covasna a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi agresat mai mulţi elevi, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, profesorul în vârstă de 39 de ani este cercetat pentru purtare abuzivă.

La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a relatat faptul că a fost agresat de către un cadru didactic. Din cercetări poliţiştii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic în sala de clasă dintr-o unitate de învăţământ în timpul orelor de curs de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani„, se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Citeste și:  Avocatul31, unul dintre cei mai cunoscuți traducători de subtitrări din România, a murit

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alţi 3 elevi din unitatea de învăţământ respectivă.

„Poliţiştii au deschis dosar penal şi efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă. Totodată, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore”, precizează reprezentanţii Poliţiei.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.