Profesor din Săcele acuzat că a bătut un elev care lovise un câine

Un profesor de la Liceul Teoretic din Săcele, județul Brașov, este acuzat de un părinte că a dat mai multe palme copilului său. Incidentul a avut loc după ce elevul a lovit un câine. „Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit”, declară directorul școlii, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Brașov au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă după ce părintele unui elev de la Liceul Teoretic din Săcele a depus o plângere în care a reclamat că un profesor i-a lovit copilul.

Părintele a reclamat, potrivit unor surse din anchetă, că un profesor i-a dat mai multe palme copilului său. Elevul a fost dus și la Serviciul de Medicină Legală.

Citeste și:  Spectacol de pantomimă, astăzi, în Brașov! „MĂIASTRA”, la Centrul Cultural Reduta

La rândul său, directorul Liceului Teoretic „George Moroianu” Săcele, Gheorghe Munteanu, a declarat, că la școală nu a fost depusă nicio reclamație, dar a fost fiind deschisă și aici o anchetă.

„Nu avem nicio plângere. Ne-am autosesizat. (…) Este o comisie care va discuta cu elevi, profesor, diriginte. În consiliul profesoral se va discuta această situație. Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit, din câte știu”, a declarat Munteanu.

Potrivit acestuia, scandalul s-a petrecut în curtea școlii. Aici a intrat un câine, iar elevul de clasa a 7-a ar fi lovit patrupedul. Profesorul, care era de serviciu, s-ar fi îndreptat spre copil, apoi l-ar fi luat de guler.

Citeste și:  Poliția Brașov: "Metoda accidentul" face noi victime

Cadrul didactic reclamat predă georgrafie și este profesor în această unitate de învățământ de 10 ani.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.