Programul autobuzelor RATBV

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în perioada următoare mijloacele de transport în comun vor circula după următorul program:

În zilele de 25 și 26 decembrie 2022, precum și în zilele de 1 și 2 ianuarie 2023: orare corespunzătoare unor zile de duminică, cu mențiunile că ultimele plecări în cursă în ziua de 31 decembrie vor avea loc la orele 21.00, iar primele plecări în traseu în ziua de 1 ianuarie 2023 vor fi la orele 07.30.

În zilele de 24 și 31 decembrie 2022 vor fi valabile orarele zilelor de sâmbătă, pentru data de 31 cu mențiunea de mai sus.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

În toate celelalte zile autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor obișnuite din zilele lucrătoare.

Aceleași orare de circulație vor fi valabile în zilele menționate și pe toate traseele din zona metropolitană.

Pentru a evita orice confuzie cu privire la graficele de circulație, RATBV le adresează rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

RATBV va monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, ca de exemplu linia 20, și va lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.