Proiect pilot pentru digitalizarea relațiilor cu publicul

Începând cu data de 7 octombrie 2022, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov se derulează un proiect pilot, prin care este operaționalizat un sistem de programare online, pentru activitățile de lucru cu publicul desfășurate de către Serviciul Rutier Brașov.

Astfel, se acceseaza link-ul https://bv.politiaromana.ro/ro/informatii-publice/politia-rutiera, apoi, prin efectuarea unui click pe secțiunea Programare online, vor putea fi selectate diverse servicii dorite, precum: restituire permis de conducere la expirarea perioadei de suspendare, restituire certificat de înmatriculare/plăcuțe etc, eliberare istoric cazier auto, prelungire drept de circulație în cazul permiselor de conducere reținute pentru dosare penale, etc.

De asemenea, există un cod QR, prin intermediul căruia poate fi realizată programarea online, cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Citeste și:  Brașovenii sunt invitați la ,,Dizabilitatea dincolo de aparențe“. Eveniment desfășurat cu ocazia zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități

În continuare, la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, există un ghișeu pentru activități de lucru cu publicul fără programare online.

Astfel de sisteme de programare online pentru activitățile de lucru cu publicul sunt în analiză și vor fi implementate și la celelalte unități teritoriale de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.