Rădoi i-a dat replica lui Marica: ”Chiar dacă a jucat foarte mulţi ani fotbal, nu înţelege foarte multe din antrenorat”

Ciprian Marica l-a criticat imediat la finalul partidei România – Islanda pe Mirel Rădoi, considerând că a destabilizat în momentul în care a anunţat că pleacă. Selecţionerul i-a răspuns la conferinţă şi l-a atacat subtil pe fostul său coleg de la prima reprezentativă.

După ce fostul internaţional Ciprian Marica i-a cerut să plece după acest meci şi să nu mai meargă în Liechtenstein, Rădoi a replicat: ”Ce să mă supăr pe el… Îl ştiu mult mai bine decât voi, mai ales că am fost colegi de generaţie şi, la un moment dat, ajungi să-i cunoşti limitele colegului.

E proverbul ăla, nu te bate cu ăla că te bate cu armele lui. N-am cum să vorbesc cu Ciprian Marica, pentru că, vă spun sincer, chiar dacă a jucat foarte mulţi ani fotbal, nu înţelege foarte multe din antrenorat. Nu am ce să-i răspund sau să mă iau după el şi să-mi dau demisia. Dacă el de la o zi la alta zice lucrul ăsta, atunci nu mai ştiu ce să mai cred, după care să mă iau, după ziua de ieri sau după ziua de astăzi”.

Citeste și:  Enigma orașului dispărut: Povestea uitată a celei de-a doua așezări după Sarmizegetusa

Reprezentativa României a remizat, joi seară, pe stadionul Steaua, scor 0-0, cu selecţionata Islandei, într-un meci din penultima etapă a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială.

Înaintea ultimei etape, tricolorii sunt pe locul trei în grupă, la un punct diferenţă de locul doi, Macedonia de Nord. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la barajul pentru CM. România se mai poate califica la baraj dacă va câştiga în Liechtenstein şi dacă Macedonia de Nord nu învinge, pe teren propriu, Islanda, în ultima etapă.

Clasamentul grupei, înaintea ultimei etape: Germania – 24 de puncte, Macedonia de Nord – 15 puncte, România – 14 puncte, Armenia – 12 puncte, Islanda – 9 puncte, Liechtenstein – un punct. Germania este calificată la CM din Qatar.

Citeste și:  Forfotă mare în piețe cu doar câteva ore înainte de Paște! Brașovenii se grăbesc să-și completeze masa festivă

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.