Raluca Turcan: ‘Pe perioada stării de alertă se interzic DECONECTĂRILE CONSUMATORILOR de la utilități’

Guvernul a decis prelungirea, până la 15 iunie, a termenului până la care se pot înainta către instituţiile de credit cererile de suspendare a plăţii ratelor, precum şi termenul de eliberare a certificatelor de situaţie de urgenţă, a anunţat, joi, vicepremierul Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Turcan a precizat şi că pe perioada stării de alertă sunt interzise deconectările consumatorilor de la reţeaua de gaz, electricitate, apă-canal şi salubritate.

„Se prelungeşte, până la data de 15 iunie 2020, termenul de eliberare a certificatelor de situaţii de urgenţă pentru operatorii economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei. Pe perioada stării de alertă, se interzic deconectările consumatorilor de la reţeaua de gaz, electricitate, apă-canal şi salubritate. Se prelungeşte, până la data de 15 iunie 2020, termenul până la care se pot înainta către instituţiile de credit cererile de suspendare a plăţii ratelor”, a precizat Turcan după şedinţa de guvern.

Citeste și:  Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a prezidat ședința Comitetului Consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.