Rareș Sburlea este, începând de astăzi, noul jucător al Universității Cluj

Rareș Sburlea este, începând de astăzi, noul jucător al Universității Cluj, formație aflată în Liga a 2-a, unul dintre cluburile de tradiție ale fotbalului românesc. Căpitanul echipei ACS Kids Tâmpa în turul acestui sezon de Liga a 3-a, Sburlea a fost cedat sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer definitiv.

În vârstă de 18 ani, fundașul a fost invitat pentru a lua parte la cantonamentul desfășurat de „șepcile roșii” la Mogoșoaia în acest început de an, având parte de câteva evoluții entuziasmante în jocurile de pregătire.

Încă junior, Rareș este mândrul de pasul făcut și de faptul că a semnat contract de jucător profesionist cu „U”, după povestește în primul interviu acordat site-ului oficial ale echipei clujene.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

„Ne bucurăm că, după Covalciuc (Metaloglobus) și Pârvulescu (Gloria Buzău), un alt jucător crescut de noi face pasul către o echipă de nivel superior, ba chiar către una de tradiție, în acest caz. Ne va lipsi Rareș, cu siguranță, în returul Ligii a 3-a, dar până la urmă acesta este obiectivul nostru, să producem jucători pentru fotbalul mare. Așa că, sperăm ca Liga a 2-a să fie doar un pas intermediar pentru Rareș. venim din urmă și cu alți tineri promițători și sperăm că în viitor vom putea să îi formăm pentru o echipă a Brașovului!”, a spus Ciprian Anghel, tehnician al echipei noastre de Liga a 3-a, care l-a antrenat pe Rareș încă din urmă cu șapte, ani, la grupa 2002.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Interviul lui Rareș Sburlea pentru fcucluj.ro:
https://www.fcucluj.ro/stiri/rare-sburlea-a-fost-ceva-incredibil-s-tiu-c-pot-ajunge-la-u-n-seara-aceea-nici-nu-am-putut-s-dorm/?fbclid=IwAR1qkW71KA2VZLr2UVBjpn6mRt73m-s2NxDevYCfeuTCmstYbfL6zt75ulA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.