RAT Brașov – modificări de program și suspendarea unor curse în contextul epidemiei de coronavirus

În contextul epidemiei de coronavirus – COVID 19, RATBV S.A. recomandă tuturor persoanelor să facă doar acele deplasări care sunt imperios necesare și implementează următoarele măsuri:

  • Suspendarea curselor de noapte (intervalul 23.30-02.30) ce se efectuau în zilele de vineri și sâmbătă pe liniile 1, 2, 4, 17, 28, 31, 34 și 52.
  • Reducerea frecvenței de circulație pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov, de la 30 la 60 de minute. Noile orare vor fi afișate de mâine;
  • Aplicarea în circulația mijloacelor de transport public de călători din Municipiul Brașov a Programului de vacanță prevăzut în Planul de Transport al Municipiului Brașov, pe perioada de suspendare a cursurilor școlare. Programul de vacanță presupune diminuarea numărului de autobuze pe nouă dintre cele 42 de trasee, respectiv pe liniile: 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 și 52. Măsura are în vedere reducerea expunerii la posibilitatea contaminării pasagerilor cu noul virus, precum și pentru descurajarea realizării călătoriilor care nu sunt imperios necesare.
  • Noile orare de circulație vor fi afișate pe panourile electronice din stații și în cel mai scurt și în format tipărit în stații, precum și pe site-ul www.ratbv.ro;
    Dată fiind situația actuală, RATBV S.A. face un apel către toți clienții săi, cu precădere către persoanele în vârstă, să de a dovadă de înțelegere și să facă doar acele deplasări care sunt absolut necesare.
Citeste și:  A început tipărirea buletinelor de vot pentru secţiile de votare din străinătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.