Razie a poliţiştilor braşoveni: au tras pe dreapta 115 mașini și au aplicat amenzi în valoare de 8550 de lei

Miercuri, 13 decembrie, polițiștii brașoveni, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov și cu Poliția Locală Brașov, au desfășurat mai multe acțiuni pe raza municipiului, cu scopul de a asigura un mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea infracțiunilor contra persoanei și  patrimoniului, dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

Totodată, acțiunile au vizat și identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

Pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță rutieră, în contextul unui aflux mare de turisti, polițiștii rutieri au desfășurat activități complexe în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pentru sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Citeste și:  Patriarhul Daniel, în noaptea de Paști: Trei mari adevăruri despre Învierea Domnului

La activități au participat polițiștii din cadrul Secțiilor de poliție de pe raza municipiului Brașov, Biroul Rutier Brașov, Biroul de Investigații Criminale, precum și personal al Poliției Locală Brașov și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

În timpul acțiunilor au fost legitimatea aproximativ 150 de persoane și au fost verificate 115 autovehicule, iar în funcție de indiciile sesizate de polițiști, unii dintre șoferi au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Rezultatul activităților s-a concretizat în aplicarea a 36 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală de 8550 de lei.De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vederea suspendării 4 permise de conducere.

Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.