Razie pe transportul ilegal de material lemnos la Brașov: Amenzi de 67.000 de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică au organizat și desfășurat, luni, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii deținerii, transportului și comercializării ilegale de material lemnos.

Actiunea a urmărit, în principal, prevenirea şi combaterea transporturilor ilegale de materiale lemnoase, verificarea autovehiculelor care transportă materiale lemnoase, verificarea respectării legislaţiei din domeniul prevenirii şi combaterii delictelor silvice, în special pe linia transportului de material lemnos pe drumurile publice, existenţa şi legalitatea întocmirii şi eliberării documentelor de provenienţă şi transport a materialelor lemnoase.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au efectuat 12 controale la societăți comerciale de profil situate pe raza județului Brașov, au verificat aproximativ 390 de mijloace de transport și au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 67.000 lei.

Citeste și:  Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării. Maxima zilei la Brașov atinge 22°C

Totodată a fost confiscat peste 45 m3 material lemnos, acesta fiind predat în custodia reprezentanților ocoalelor silvice competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.