Răzvan Popa despre respingerea moţiunii de cenzură

Răzvan Popa, eurodeputat PSD a declarat că respingerea moţiunii de cenzură era previzibilă, motivând cu faptul că ”o guvernare performantă”nu poate fi schimbată cu neadevăruri.

„Moţiunea de cenzură a fost plină de neadevăruri şi ea nu putea convinge pe nimeni. Opoziţia a demonstrat, dacă mai era nevoie, că nu poate ieşi dintr-un anumit tip de discurs şi nu poate propune o alternativă. Majoritatea parlamentară este solidă şi este ataşată de programul de guvernare. Acest program de guvernare a adus pentru România una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană, a adus majorări de venituri în sectoare precum Sănătatea, a permis creşterea pensiilor, pentru a sublinia doar câteva din lucrurile pozitive care s-au întâmplat în aceşti ani. Dincolo de propaganda adversarilor PSD, realitatea este că guvernarea a performat, iar respingerea moţiunii permite menţinerea unui parcurs economic şi social de care România are nevoie”, a declarat pesedistul Răzvan Popa.

Citeste și:  Subreprezentare cronică a femeilor la nivelul administraţiilor locale. Doar 6,5% dintre primari şi doar 9% dintre consilierii locali sunt femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.