Reacția unui consilier din Săcele, după ce este înjurat de un muncitor care lucra la asfaltări în Turcheș

Cristian Popa, consilier local PNL Săcele, a răbufnit pe Facebook, după ce a fost nevoit să parcurgă cu mașina abia reparată o porțiune din Cartierul Turcheș unde asfaltul este atât de bun că ocolesti o groapă și dai în două gropi. După ce a fost înjurat de un muncitor care lucra la asfaltare, pe motiv că se deplasa prea încet cu mașina și deranja, consilierul îl acuză pe primarul Popa Virgil, sub a cărui oblăduire activează firma care execută reparațiile, de faptul că săcelenii au ajuns să fie apostrofați de drumari.

Azi, la ora 9.52, mă deplasez cu masina personală pe bulevardul Brasovului, în portiunea din Turcheș unde asfaltul este atât de bun că ocolesti o groapă si dai in două gropi se lucrează de zor la a III-a cârpeală din ultimele 2 luni, rulez cu cca.30 km/oră deoarece starea carosabilului nu permite mai mult și doar ieri am scos masina din service pentru reparatia directiei (scurt 1700 lei).
Ajung in dreptul lucrarilor și surpriză un ,,domn” muncitor, ce in loc să muncească vorbea la telefon, zbiară la mine adresându-mi fraza ,,DA MERGI MĂ MAI REPEDE BĂGA-TI-AȘ ÎN P…..A MĂ-TI ” .

Trec de lucrare, opresc, mă dau jos din mașină, caut seful de echipă de la prestatorul AG SERV CONSTRUCT (Client vechi la banul public prestator de lucrari proaste dar scumpe), mă prezint si cer relatii despre individul care platit din banii noștri îsi permite să trimită cetațenii la ,,origini” pentru simplul motiv că nu au bani si timp să-si repare masina, in fiecare lună din cauza lucrărilor de rahat care se fac in oraș.
Șeful de echipă se scuză si zice că muncitorul în cauză numit COSMA GHEORGHE nu este de la firma sa ci de la un subcontractant RECON S.A și nu raspunde dânsul de atitudinea acestuia.
În concluzie, sub atenta oblăduire a primarului PSD-ist Popa Virgil cetătenii localitații au ajuns să fie înjurați ziua în amiaza mare până și de muncitorii care prestează lucrari de asfaltare pentru simplul motiv că circulă cu precautie prin gropile rezultate din lucrările de proastă calitate facute chiar de firma celui ce înjură.
S-a ajuns in Săcele la situații demne de casa de nebuni, voi solicita public explicații, în prima ședința a consiliului local, d-lui primar referitor la modul cu gestionează activitatea acestei firme prestatoare si voi cere să se ia masuri de sanctionare a acesteia.
P.S. Firma AG Serv Construct este aceiasi firma a cărei receptie a lucrarilor de canalizare de pe str. Gődri Janos , fost refuzată saptamâna trecută de către colegul meu dl. consilier Dan Muresan pe motiv de proastă executie. Un ,,mic” amanunt!”,
a scris Cristian Popa pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  IMM-urile brașovene au un mediator în relația cu instituțiile statului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.