Remiză pentru Kids Tâmpa în play-off-ul Ligii Elitelor U16


ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit un rezultat de egalitate, 1-1, în deplasare, cu LPS Suceava, în prima etapă din play-off-ul Ligii Elitelor U16. Brașovenii, pregătiți de Ovidiu Mihai, au avut o evoluție bună, fiind mai mereu „la timona” partidei, dar, din păcate, o eroare în defensivă a făcut să plece doar cu un punct de la Suceava. Costin a fost cel care a marcat golul „urșilor”.

A fost un meci identic cu cel de dinainte cu o săptămână. Am controlat jocul, am avut multe ocazii de gol, printre care și un penalty, dar nu am reușit să marcăm. Ne pare rău că am ratat o șansă bună de a lua 3 puncte, dar luăm partea pozitivă. Continuăm să avem o dinamică bună și asta ne bucură și ne dă încredere pentru meciurile următoare”, a declarat Ovidiu Mihai.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Mihai a început meciul cu: Lazăr – Daraban, Bordeanu, Grideanu, Costin, Barnea, Tirpe, Mihăescu, Lengyel, Ungureanu, Hornet. Au mai jucat: Ichim, Necșuță.
În etapa viitoare, pe 12 noiembrie, Kids Tâmpa va merge tot în Moldova, la Iași, pentru duelul cu Politehnica din localitate.

În Liga Elitelor U17, Kids Tâmpa Brașov, antrenată de Liviu Negoiță, a debutat cu dreptul în play-out, câștigând acasă, cu 3-0, în fața celor de la Viitorul Cluj. Un meci bun pentru „urși”, care au arătat că încep să prindă din ce în ce mai multă încredere în forțele proprii.
În etapa viitoare, pe 13 noiembrie, elevii lui Liviu Negoiță vor juca tot pe propriul teren, cu Ripensia Timișoara.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Din păcate, reprezentanta Kids Tâmpa în Liga de Tineret a avut ghinion în prima rundă din play-out. „Urșii” lui Florin Nistoroschi au cedat, cu 2-1, acasă, împotriva celor de la FC Argeș, la capătul unui meci în care meritau mult mai mult.
Etapa următoare, pe 13 noiembrie, aduce pentru Kids Tâmpa un duel pe ICIM împotriva Universității Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.